0031(0)6-54714375kunst@kennemerkunst.nl

Onze Galerie in Beverwijk

Een van Noord Hollands toonaangevende kunsthandels met meer dan 25 jaar ervaring in de hedendaagse en romantische school.

U vindt ons in hartje centrum van het levendige Beverwijk en wij bieden U een inspirerende en betaalbare kunstcollectie van grote diversiteit.

Waarom KennemerKunst

Kunstaankoopregeling

KunstaankoopregelingEen mooi kunstwerk koop je voor de rest van je leven. Daarom bieden wij U degelegenheid de aankoopsom over een overzichtelijke periode van minder dan één jaar te spreiden, nagenoeg zonder extra kosten. U betaald slechts een gedeelte aan op uw kunstaankoop aan, het restant betaalt U in 10 gemakkelijke maandelijkse termijnen.

Inruil of Consignatie

Inruil of ConsignatieWat is er mogelijk met mijn bestaande kunstwerken. In voorkomende gevallen is het mogelijk uw bestaande kunstwerk in te ruilen. Wilt U niet inruilen is het eventueel mogelijk om uw kunstwerk bij ons in de collectie op te laten nemen. Men noemt dit in consignatie en vindt bij verkoop een verrekening plaats.

Advies aan huis of bedrijf

Advies aan huis of bedrijfTwijfelt U of een kunstwerk wel bij U past. Dit is geen probleem. Wij komen zonder verplichting met onze kunstwerken op zicht of adviseren U over andere mogelijkheden binnen onze collectie.

Zoekopdrachten

ZoekopdrachtenU kunt niet direct iets vinden in onze collectie? Geen probleem. U kunt vrijblijvend een zoekopdracht bij ons plaatsen. Zelf krijgen we wekelijks nieuw werk binnen, maar door contacten binnen onze branche is het ook mogelijk dat wij een kunstwerk voor U kunnen vinden in de collectie van een collega elders in het land.

 

Menu